Solenergi och energilagring

Vi framtidssäkrar er fastighet

För att säkerställa er fastighets nuvarande och framtida behov av energi tillgodoser vi inte bara lösningar för förnyelsebar energi utan framför allt hur och när ni använder den på bästa sätt. Vi på Tlab erbjuder utöver solenergilösningar även lösningar inom energilagring som tillsammans skapar en lönsam och smart energianvändning. Både i dag och i framtiden.

 

Smarta förnybara lösningar för alla företag

Som företagare har du många målsättningar och beslut att formulera och överväga.

Ett vanligt behov hos många företagare, bostadsrättsföreningar och kommuner är att hitta kostnadseffektiva energilösningar som både tar hänsyn till att verksamheten fungerar som den ska, försörjer hyresgäster och verkstäder med el när den behövs som mest. Men också tar hänsyn till elkostnader, hållbarhetsmål och önskemål om t ex laddboxar för att kunna ladda sin bil medan man är på jobbet.

Vi på Tlab hanterar alla dessa behov i en sammanhängande lösning, med en kontaktperson och tydliga kalkyler varför solenergi, laddning och lagring är en bra kombination för er.

Lönsamma och hållbara energilösningar för dig som privatperson

Vi hjälper dig som privatperson att bli din egen solenergiproducent. 

Att köpa en solcellsinstallation är egentligen inte så svårt, men att leverera en väl fungerande solcellsanläggning med batterilagring och laddbox som räcker till det du behöver, är en konst. Vi hjälper dig hela vägen och säkerställer att din anläggning är i toppdrift.

Hur fungerar solceller?

Solenergi är förnyelsebar energi som kommer från solens strålar. Solcellerna genererar el direkt från solljuset. När solen lyser på solcellerna skickas energirika fotoner, i solcellerna omvandlas denna energi till elektrisk ström som sen via en växelriktare gör strömmen användbar. Solpaneler går att sätta på tak, fasader eller på marken på större och mindre anläggningar och är oftast en väldigt lönsam investering som kräver lite underhåll.

Fördelarna är många! 

  • Minskade elkostnader
  • Lönsam investering
  • Överskottselen går att sälja
  • Miljövänligt alternativ
  • Grönt avdrag som stöd vid installation för privatpersoner

Kontakta oss för offert på solceller och energilagring

Kontakta oss